Doe het zelf voorbeelden om een palletstoel te maken.

Palletstoel om zelf te maken, gratis bouwtekeningen.

Vis a vis tuinbankje gemaakt van pallets.

Tuinbankje van pallets.

Maak je eigen model tuinstoel van pallets. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van stoelen die je kunt maken met het hout van een pallet. Gratis tuinmeubels en heel gemakkelijk om zelf te maken. Modules van pallets waarmee je tuinmeubels kunt maken Hier rechts ziet u een bankje wat bestaat uit twee stoelen met ieder één armleuning. Tussen de twee zitplaatsen van het bankje is een laag tafeltje geschoven. De modules kunnen gemakkelijk worden uitgewisseld.

Bouwtekeningen om een stoel van pallets te maken.

Dit voorbeeld voor tuinstoelen is afkomstig van Ana White, naar onze mening één van de beste bronnen voor gratis bouwtekeningen en klustips. De bouwbeschrijving is in het Engels, indien noodzakelijk kunt u de automatische vertaling van Google gebruiken om werktekeningen uit andere talen in het Nederlands om te zetten.

Je moet de maten eerst nog omrekenen in centimeters. Dat is wel een beetje lastig, je kunt ook een duimstok met Inches gebruiken. Omdat de bouwtekeningen gratis zijn hopen wij dat die extra moeite niet zo erg is.

1 Inch = 2.54 centimeter. Tip: Handige rekenmachine om maten om te rekenen, van Inches naar centimeters.

Een palletstoel maken in negen stappen. De gratis bouwtekeningen van Ana White zijn eenvoudig uit te voeren. Doe het zelf stoelen van een pallet, met simpele handleiding.

3D bouwtekening bestanden om in Sketchup of Earth te bewerken.

Op zich is dit een bouwtekening die te simpel is om te gebruiken als werktekening. Voor 3D designers kunnen de bestanden voor Sketchup en Earth toch handig zijn. Hieronder ziet u een combinatie van palletstoelen en bankjes die op dezelfde manier zijn gemaakt.

De bestanden hierboven kunnen worden gebruikt in 3D programmas, je kunt de modellen benutten om een indeling van huis of tuin te plannen. Er staan maar weinig details op deze 3D bouwtekeningen, we zijn nog op zoek naar betere Sketchup modellen voor tuinstoelen die je van pallets kunt maken.

Te koop via Bol, meubelen van pallets.